Spackspuitwerk vanaf €4,50 excl. BTW

Spuitwerk is leverbaar in verschillende soorten:

  • Brander Crystal
  • Brander Briljant
  • Brander Diamant

Brander Crystal is een spuitpleister op basis van een organisch bestandmiddel en een kunstharsdispersie en geeft een decoratieve afwerking en wordt veelal gebruikt voor het afwerken van plafonds. Maar ook op de wanden geeft Brander Crystal een speelse nette afwerking.

Brander Briljant is een verspuitbare sierpleister op basis van kunstharsdispersie en heeft dezelfde uitstraling als Brander Crystal spackspuitwerk. Echter dit product is kalk- en oplossingsmiddelvrij

waardoor het een onderhoudsvriendelijke wandafwerking is. Een ander voordeel is dat Brander Briljant in diverse prachtige kleuren leverbaar is. Door de materiaal eigenschappen is het mogelijk om Brander Briljant in een fijne of grove structuur aan te brengen.

Als u op zoek bent naar een hele fijne structuur dan is Brander Diamant de beste oplossing ook deze afwerking is op basis van een kunstharsdispersie en heeft dezelfde onderhoudsvriendelijke eigenschappen als Brander Briljant. Ook Brander Diamant is leverbaar in diverse kleuren.


Sierpleister vanaf €16,50 excl. BTW

Met sierpleisters worden wanden van een fraaie decoratieve structuur voorzien. Ze zijn bijzonder geschikt voor het versterken van relatief kwetsbare ondergronden of wanden met een hoge belastingsgraad.

Sierpleisters zijn hard, stootvast, kleurecht en duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig. Afhankelijk van de toegepaste structuur zijn ze met eenvoudige schoonmaakmiddelen opvallend goed reinigbaar.


Brander Stucco Mat

Dit product geeft de wanden een zachte uitstraling waardoor ze van fluweel lijken. Of het nu gaat om representatieve ruimtes als een ontvangsthal, kantoor, vergadercentrum of een wand in een woning. Brander Stucco Mat zorgt voor een rustige sfeervolle uitstraling.

Passend advies

Abouw Echten BV kan spackspuitwerk aanbrengen voor zowel de professionele als de particuliere opdrachtgever. Onze vakbekwame eigen medewerkers werken met de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen aan een prachtig stukje vakwerk. In onze showroom aan de Fluitenbergseweg 91 te Fluitenberg kunt u samen met de adviseur kijken welke oplossing het beste voor u is.

Neem contact op